elcarr

elbil ladestasjoner til alle behov

Enten du representerer en privatperson, mindre bedrift eller en større offentlig institusjon, er det løsninger til alle situasjoner. Vi ha skissert noen av fordelene en privatperson har, men hva med større behov? Det er et uttalt mål, fra stat og internasjonale organisasjoner (Norge er en del av), at bilparken gradvis skal byttes ut med kjøretøy drevet av elektrisitet. Denne forandringen skjer her og nå, og det er en fordel å legge om infrastrukturen også lokalt.
Det finnes flere muligheter til å lade elbilen, på en rask og effektiv måte, flere steder i landet, men det er langt ifra nok, og utbyggingen av det offentlige nettet følger ikke nødvendigvis behovet. Behovet for mindre og større ladestasjoner blir større for hver elbil som selges, og de er det mange av.

Få større fleksibilitet med en elbil lader

De nyere modellene av elbiler kan kjøre lange distanser på en full «tank», sammenlignet med eldre modeller og biler som kjører med fossilt brennstoff. Dette gjør også, at elbilen blir brukt i større grad og blir ikke begrenset til bykjøring alene. Det er nå fullt mulig å bo langt ifra bykjernen og bruke en elbil fullverdig i hverdagen. Sammen med økt, kapasitet, effektivitet og mulige kjøredistanser, er det også behov for flere ladestasjoner.
En elbil lader har mange fordeler og gjør at du kan tilpasse kjøringen din mer effektivt. Noen typer ladestasjoner kan minke tiden det tar å lade opp et bilbatteri til elbil, betraktelig. Har du spørsmål til elbil lader, teknikk, pris eller annet, er du velkommen til å kontakte oss for et uforpliktende tilbud. Vi kan løse de fleste behov du må ha og kan tilpasse løsninger etter din situasjon.