Bitcoin børser

Bitcoin børser

Bitcoin er en type kryptovaluta. Bitcoin er den største av alle de forskjellige typene kryptovaluta som finnes akkurat nå. Kryptovaluta er veldig populært. Det finnes over 1500 forskjellige typer kryptovaluta. På den måten er Bitcoin en av mange forskjellige typer. Det er ikke så rart at Bitcoin er den største da Bitcoin også var den første. Bitcoin banet vei for veldig mange andre typer kryptovaluta med sin oppstart i 2009. Kryptovaluta er derfor veldig nytt og på den måten skulle man tro at det ikke er så veldig mange som bruker kryptovaluta. Det er ikke riktig. Veldig mange bruker eller eier kryptovaluta.

Bitcoin og børser

Det beste med Bitcoin er at den er desentralisert. Det betyr at du kan sende Bitcoin fra en person til en annen uten at du må gjøre dette gjennom en sentral enhet. En typisk sentral enhet er en bank, som DNB eller sentralbanken. Når det er sagt så er det nok ikke så altfor mange som faktisk bruker denne muligheten som Bitcoin gir oss med å sende Bitcoin fra en person til en annen uten å gå igjennom noen andre.

De fleste som handler i Bitcoin bruker en børs. En børs er en handelsplass som hjelper kjøpere og selgere å finne hverandre. På den måten er det ikke bare å stoppe en person på gaten å kjøpe hans Bitcoin. Børser er et veldig fint medium for folk å kjøpe Bitcoin for å tjene penger. Selv om det finnes mange som er interessert i Bitcoin må de fortsatt finne andre som også er interessert.

Når det er sagt så er det ikke så lett å bare snu seg rundt å kjøpe eller selge Bitcoin. Børsene hjelper deg med å finne andre som vil muligens kjøpe. Disse vil ha en god pris og de vil ha riktig kvantum. Du må derfor ikke legge ut for mye og heller ikke kjøpe mer enn du har råd til. Det beste er å nyte prosessen. Du kan tjene penger hvis du vet hva du gjør.

Vi anbefaler Bitway.no dersom du ønsker å kjøpe bitcoin: https://bitway.no/kjope-bitcoin/